Προμήθεια και τεχνική υποστήριξη καινούργιων και ανακατασκευασμένων ιατρικών διαγνωστικών μηχανημάτων. BIOTEX S.A. Supply and technical support of new and refurbished medical diagnostic equipment. BioteXray Linkedln BioteXray Facebook

Έχετε απορίες για την αναβάθμιση του ακτινολογικού ή διαγνωστικού εξοπλισμού σας;

Σε τι διαφέρουμε

Λύσεις

Θέλοντας να προσφέρουμε μια καθολική εξυπηρέτηση στους πελάτες μας, φέρουμε εις πέρας "Turn Key Projects.

Ανταλλακτικά

Ευρεία γκάμα ανταλλακτικών για μηχανήματα που είτε συνεχίζουν σε γραμμή παραγωγής είτε αυτή έχει διακοπεί.

Πιστοποίηση

Με δέσμευση την παροχή προιόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, η ΒΙΟΤΕΧ Α.Ε. έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διαχείρησης Ποιότητας.

Υποστήριξη

Μέσα στα πλαίσια της καλύτερης και άμεσης εξυπηρέτησης, προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη σε όλη την Ελλάδα 24/7.

Ποίοι είμαστε

Η εταιρεία ΒΙΟΤΕΧ Α.Ε.

Η εταιρεία ΒΙΟΤΕΧ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1977 από τον Δημήτριο Πώποτα με κύρια δραστηριότητα την προμήθεια και την τεχνική υποστήριξη καινούργιων και ανακατασκευασμένων ιατρικών διαγνωστικών μηχανημάτων.

Με υψηλή κατάρτιση, γνώση και εξειδίκευση 35 ετών πάνω στον τομέα της ακτινοδιαγνωστικής, η ΒΙΟΤΕΧ Α.Ε. προσφέρει αδιάλειπτα τις υπηρεσίες της, υποστηρίζοντας όλους τους επαγγελματίες της ιατρικής απεικόνισης μέσω των τεχνολογικών εξελίξεων.

Με ένα ευρύ φάσμα συνεργατών η ΒΙΟΤΕΧ Α.Ε. προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της σε ιδιωτικά ιατρεία, κλινικές, νοσοκομεία, διαγνωστικά και κτηνιατρικά κέντρα.

Η ΒΙΟΤΕΧ Α.Ε. είναι αναγνωρισμένη για την αξιοπιστία, την υψηλή ποιότητα και μακροζωία των προϊόντων που προσφέρει, έχοντας πάντα σαν μέλημα την καλύτερη εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με την καλύτερη τιμή ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν το καλύτερο συνολικό αποτέλεσμα.

Η άρτια εκπαίδευση, η συνεχής ενημέρωση και η επιμόρφωση του προσωπικού στα νέα μηχανήματα και τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις επιτρέπουν στην ΒΙΟΤΕΧ Α.Ε. να είναι πάντα στην ακμή του τομέα της ιατρικής τεχνολογίας.

Θέλοντας να ανταποκριθούμε στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς, δουλεύουμε συνεχώς πάνω στις ανάγκες των πελατών μας με σκοπό την βέλτιστη εξυπηρέτηση τους με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και πάνω από όλα, σεβασμό.

Επικοινωνία

Μπουκουβάλα 8,

Τ.Κ. 114 71,

Αθήνα Tel/Fax:+30.210.6440928 Tel:+30.2106461956

Mob: +30.6948.048482

Website :biotexray.gr

Email :info@biotexray.gr

Χάρτης

Πιστοποιήσεις

Πιστοποιήσεις

© 2020 Copyright, All rights reserved 2013 Biotexray S.A